حسابداری تحت وب همراه سیستم

شرکت خدمات کامپیوتری بسته پرداز-همراه سیستم-ارائه قوی ترین وجامع ترین و امن ترین

حسابداری تحت وب همراه سیستم

شرکت خدمات کامپیوتری بسته پرداز-همراه سیستم-ارائه قوی ترین وجامع ترین و امن ترین

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

وضعیت رنگ بندی جدید از سوی ستاد ملی کرونا نشان می دهد که رنگ قرمز (پرخطر) به برخی از شهرهای استان خوزستان بازگشته است.
 

باشگاه خبرنگاران/ مراسم اعتکاف در ایام البیض ماه رجب، به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزار نمی‌شود.

 

 

تسنیم/ علیرضا نظری نماینده مجلس با بیان اینکه، روز گذشته اصلاحیه لایحه بودجه ۱۴۰۰ در اختیار نمایندگان قرار گرفت، گفت: مصارف بودجه اصلاحی نسبت به لایحه اولیه حدود ۱۳ درصد رشد کرده است.

 

اعتماد/غلامرضا شریعتی، استاندار پرحاشیه خوزستان با حکم رییس‌جمهور برای دوره‌ای 4 ساله به ریاست سازمان ملی استاندارد ایران منصوب شد. تغییر رییس ‌سازمان ملی استاندارد از وظایف شورای عالی استاندارد است و باید به تصویب این شورا برسد. 

 

 

 

برای مشاهده مشروح اخبار به ادامه مطلب مراجعه نمایید

 

 

 

همراه سیستم - ارائه دهنده نرم افزارهای تحت وب

 

 

 

مهم ترین عناوین خبری امروز در زیر امده است – استوری کامل خبرها در صفحه اینستاگرام شرکت نیز منتشر خواهد شد:

همراه سیستم – ارائه دهنده نرم افزارهای تحت وب
وضعیت رنگ بندی جدید از سوی ستاد ملی کرونا نشان می دهد که رنگ قرمز (پرخطر) به برخی از شهرهای استان خوزستان بازگشته است.
بنابر آمار وزارت بهداشت 9 شهر استان خوزستان به حالت قرمز در آمده اند اسامی این شهرها عبارتند از:
اهواز، کارون، دزفول، شادگان، آبادان، هویزه، شوشتر ، ماهشهر و دشت آزادگان
هم اکنون 9 شهرستان قرمز، 39 شهرستان نارنجی، 228 شهرستان زرد و 172 شهرستان آبی هستند.

همراه سیستم – فروش نرم افزار حسابداری ابری

باشگاه خبرنگاران/ مراسم اعتکاف در ایام البیض ماه رجب، به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزار نمی‌شود.

آیین اعتکاف یا اقامت چند روزِ در مسجد برای انجام اعمال مستحبی، سنتی است که سال‌ها میان مسلمانان ایران و جهان برقرار است. شوق به اعتکاف باعث می‌شد که حتی برخی اماکن که برگزار کننده این مراسم باشند، چندین روز پیش از فرارسیدن ایام البیض ماه رجب، ظرفیتشان تکمیل شود. سیل کرونا ایام اعتکاف را هم مانند شب زنده داری‌های ماه مبارک رمضان و خیلی از دورهمی‌های معنوی و مذهبی را از ما گرفت.

امسال دومین سالی خواهد بود که به دلیل شیوع کرونا امکان برگزاری مراسم اعتکاف ماه رجب، میسر نیست. 

گفتنی است اعتکاف در روزهای 13 الی 15 ماه رجب هر ساله برگزار می شد.

همراه سیستم – طراحی و توسعه سامانه برنامه ریزی بودجه و اعتبارات – ویژه دستگاه های دولتی

تسنیم/ علیرضا نظری نماینده مجلس با بیان اینکه، روز گذشته اصلاحیه لایحه بودجه ۱۴۰۰ در اختیار نمایندگان قرار گرفت، گفت: مصارف بودجه اصلاحی نسبت به لایحه اولیه حدود ۱۳ درصد رشد کرده است.

علیرضا نظری با بیان اینکه، بر اساس اصلاحیه لایحه بودجه 1400، جمع کل مصارف بودجه به 854.6 هزار میلیارد تومان تغییر کرده است، گفت: در ابتدا مصارف بودجه 841 هزار میلیارد تومان بود که بعد از نامه رئیس جمهور به مجلس این رقم به 855 هزار میلیارد تومان افزایش یافته بود اما با اصلاحات انجام شده این رقم حدود400 میلیارد تومان کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه، مصارف بودجه اصلاحی نسبت به لایحه اولیه حدود 13 درصد رشد کرده است، تاکید کرد، اعتبارات هزینه ای در ابتدا 637 هزار میلیارد تومان بود که در لایحه اصلاحی به 652 هزار میلیارد تومان افزایش یافته که بر این اساس رشد 15 درصدی را شاهد بوده است. بر این اساس اعتبارات هزینه ای ملی واستانی 556 هزار میلیارد تومان بوده و 10 درصد رشد کرده و ردیفهای متفرقه نیز 96 هزار میلیارد تومان لحاظ شده که رشد 5 درصدی داشه است.

این نماینده مجلس در خصوص جزئیات دیگر بودجه اصلاحی 1400 گفت: اعتبارت تملک دارایی سرمایه ای از 104 هزار میلیارد تومان به 109 هزار میلیارد تومان تغییر کرده است که این فصل شاهد افزایش 4.8 درصدی بوده است. همچنین  مجموع اعتبارت تملک سرمایه ای ملی نیز 45 هزار میلیارد تومان و اعتبارت سرمایه ای استانی 17.5 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

نظری ادامه داد،  اعتبارات تملک دارایی ملی نیز از 100 هزار میلیارد تومان به 93 هزار میلیارد تومان کاهش یافته است. بر این اساس بازپرداخت اصل اوراق اسلامی از 80 هزار میلیارد تومان به 70 هزار میلیارد تومان تنزل یافته است.

وی افزود، بر اساس جزئیات اصلاحیه لایحه بودجه دولت، در نامه رئیس جمهور حدود 39 هزار میلیارد تومان صرفه جویی ضمن اجرای بودجه لحاظ شده بود که ظاهرا این موضوع در اصلاحیه لایحه بودجه 1400 وجود ندارد. بر این اساس با توجه به نامه قبلی رئیس جمهور اعتبارات هزینه ای از 680 هزار میلیارد به 652 هزار میلیارد تومان کاهش یافته است.

همراه سیستم – طراح و تولید کننده سامانه جامع نظارت بر اجرای استاندارد – کلیه فرایندهای کسب نکماد استاندارد در این سامانه صورت می گیرد

اعتماد/غلامرضا شریعتی، استاندار پرحاشیه خوزستان با حکم رییس‌جمهور برای دوره‌ای 4 ساله به ریاست سازمان ملی استاندارد ایران منصوب شد. تغییر رییس ‌سازمان ملی استاندارد از وظایف شورای عالی استاندارد است و باید به تصویب این شورا برسد. 


سال 92 نیز نیره پیروزبخت با دور خوردن این قانون با مصوبه هیات دولت به ریاست سازمان استاندارد رسیده و 7 سال بعد این اقدام تکرار شده است. 
 استانداری خوزستان در پایان دوره ریاست شریعتی در این استان، طبق گزارش ارزیابی عملکرد استانداری‌های کشور در سال 98، آخرین رتبه را به خود اختصاص داده است. اما آقای شریعتی که با مدرک دکترای ژنتیک از دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تهران قبلا استاندار خوزستان بود و یک مقام تا حدی «سیاسی» داشت؛ حالا قرار است به عنوان رییس سازمان ملی استاندارد فعالیت کند. اما غلامرضا شریعتی کیست و در دوره استانداری خوزستان چه اتفاقی افتاده است؟
شریعتی مشهورترین و جوان‌ترین استاندار دولت روحانی و معروف‌ترین استاندار خوزستان بعد از انقلاب ایران است. مردی نسبتا جوان با ریش پرپشت که همیشه تسبیح سبز در دست دارد. رسانه‌های اصولگرا لقب «ارباب تسبیح‌ها» را به شریعتی داده‌اند و تقریبا هیچ عکس از شریعتی پیدا نمی‌کنید که تسبیح در دستش نباشد. 
خرداد 95 شریعتی با حکم رییس‌جمهور به استانداری خوزستان برگزیده شد. چند ماه پس از انتصاب و در دی‌ماه وعده داد که مشکل آب روستای غیزانیه سه‌ماهه حل شود. هر چند این وعده تا سال جاری نیز عملی نشد. البته حاشیه‌های شریعتی از همان سال 98 شروع شد. زمانی که در مقابل سیل‌زدگان استان خوزستان قرار گرفت و برخورد نامناسبی با یک شهروند منتقد داشت که بازتاب فراوانی در فضای مجازی پیدا کرد. خرداد ماه سال 99، استاندار جنجالی خوزستان با اتهامات گوناگونی در پرونده واگذاری نیشکر هفت‌تپه مواجه شد. از جمله دریافت رشوه از مدیرعامل شرکت هفت‌تپه و مداخله در فساد منطقه آزاد اروند. در جریان دادرسی پرونده امید اسدبیگی؛ مدیرعامل نیشکر هفت‌تپه به اتهام اخلال در نظام ارزی و پولی کشور، طبق اظهارات نماینده دادستان؛ همسر شریعتی اعتراف کرده بود که هزینه سفر استاندار و خانواده وی (چندین خانواده و وابستگان) را اسدبیگی داده و همین‌طور مبلغ ۲۰۰ هزار دلار را به همسر غلامرضا شریعتی پرداخت کرده است. اما شریعتی در گفت‌وگو با وبسایت «انصاف نیوز» این اتهامات را به کلی «رد» کرد. او در همین مصاحبه برخورد با معترضان آبان 98 در نیزارهای ماهشهر را نیز «جعلی» خواند. بعدها دادستانی کشور با ورود به این موضوع اعلام کرد که «وارد کردن اتهام به وی، غیرشرعی و غیرقانونی است.»

ورود به سازمان پرحاشیه
شریعتی حالا وارد یک سازمان عریض و طویل دولتی شده که زیرنظر ریاست‌جمهوری فعالیت می‌کند و در سال‌های اخیر سرنخ بسیاری از پرونده‌های قضایی در این سازمان دیده شده است.
 سازمان ملی استاندارد یکی از مهم‌ترین گلوگاه‌های صادرات و واردات است؛ اما در چند سال گذشته به مرکز حاشیه‌های صادرات و واردات تبدیل شده که مشخص نیست استاندار سابق خوزستان قرار است چگونه این حواشی را جمع کند؟ 
در ادامه به برخی از این حواشی می‌پردازیم. 


سازمان استاندارد و خودرو
واردات خودروی «تیوولی» توسط شرکت «رامک خودرو» و تایید مصرف سوخت پایین آن توسط سازمان استاندارد از جمله پرونده‌هایی است که هم‌اکنون توسط قوه قضاییه در حال پیگیری است؛ نکته مهم درباره این پرونده، چراغ سبز سازمان استاندارد در تایید میزان سوخت مصرفی این خودرو بود. سازمان استاندارد در اقدام پر سروصدای دیگری، سال گذشته «اولتیماتومی» به خودروسازان داخلی داد و عنوان کرد که تاییدیه‌های استاندارد یکی از خودروسازان بزرگ کشور تنها تا دی‌ماه 98 دارای اعتبار است. اما خودروساز مزبور بی‌اعتنا به این اولتیماتوم، در میانه سر و صدای رسانه‌ای بر سر افزایش قیمت خودرو، ‌اقدام به پیش‌فروش محصولات خود برای سال آینده کرد! اقدامی که با سکوت سازمان استاندارد مواجه شد. بعدها که خودروسازان اقدام به حذف برخی امکانات رفاهی و حفاظتی خودرو و عرضه آنها با اخذ وجه تحت عنوان «آپشن» کردند نیز این سازمان هیچ شکایت یا پیگیری حقوقی در این باره نداشت تا برخی کارشناسان از سکوت این سازمان در مقابل مافیای خودروسازی بگویند. 

سازمان استاندارد و محصولات تراریخته
نیره پیروزبخت، رییس‌ برکنار شده سازمان استاندارد درباره محصولات تراریخته گفته است: «طبق قانون برنامه ششم و هم طبق قانون ایمنی زیستی، وزارت جهادکشاورزی و سازمان محیط زیست مسوولیت تراریخته را دارند و سازمان استاندارد حتی طبق قانون ایمنی زیستی به عنوان همکار هم شناخته نشده است؛ مواد غذایی وارداتی از لحاظ تراریخته بودن از سوی سازمان استاندارد بررسی نمی‌شوند.» اما کارشناسان معتقدند که این سازمان، استانداردها را تعیین می‌کند. مثلا استاندارد دانه‌های روغنی وارداتی باید به تایید این سازمان برسد. این در حالی است که در سال‌های گذشته ورود دانه‌های روغنی تراریخته به کارخانه‌های تولید روغن سبب شده تا حجم روغن‌های تراریخته موجود در بازار افزایش یابد. سازمان استاندارد با «کنار کشیدن خود از موضوع محصولات تراریخته» در واقع به تولیدکننده روغن‌های تراریخته این فرصت را داده که بدون برچسب هشداردهنده درباره محصول خود، اقدام به مشابه‌سازی با محصول ارگانیک کنند!

سازمان استاندارد و ذرت‌های آلوده 
گفته می‌شود که 4سال پیش 13 شرکت نیمه‌دولتی با 35 دلار ارز ارزان‌قیمت 491 هزار تن ذرت دامی آلوده به سم «افلاتوکسین» به کشور وارد کرده‌اند. با اینکه برخی از نمایندگان مجلس عنوان می‌کنند که 350هزار تن از این ذرت‌ها به مصرف دامی رسیده و حجم زیادی از گوشت و شیر تولیدی دامداری‌ها را آلوده کرده اما حمید ورناصری، مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام عنوان کرده که این عدد بزرگی است و «فقط 130 هزار تن از ذرت‌ها وارد بازار شده است.» موضوعی که در اظهارنظرها «گم» شده، ورود این ذرت‌ها بدون استاندارد موجود بوده که شائبه فساد در چرخه‌ای متشکل از سازمان استاندارد، گمرک و نهادهای دیگر را افزایش داده است. 

چرا استاندارد مهم است؟
کمتر از 5 ماه به پایان دولت دوم روحانی باقی مانده و حالا سازمان استاندارد صاحب رییس جدیدی شده و مشخص نیست در این مدت زمان اندک، استاندار سابق خوزستان قرار است چه برنامه‌هایی را با چه روش‌هایی در این سازمان اجرا کند. سازمان استاندارد در دوره‌ای که گذشت با مشکلات و حواشی عدیده‌ای روبرو بوده که حل و فصل آن نیاز به برنامه‌ای بلندمدت دارد. 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی